Liikuntavalmennus

Liikunta ylläpitää terveyttä ja tuo elämään iloa ja merkitystä. Saat siitä myös voimaa muihin sinulle tärkeisiin asioihin. Olemme kuitenkin kaikki yksilöitä ja olisi hullu ajatus, että olisi olemassa yksi oikea tapa liikkua. Valmennuksen tavoitteena on löytää sinulle mielekäs tapa liikkua – sellainen, joka sopii sinun elämäntyyliin ja arkeen.

Liikuntavalmennus sopii kaikille taustasta riippumatta halusitpa sitten aloittaa liikkumisen, herättää henkiin hetkellisesti kateissa olleen liikuntakipinän tai kohottaa kuntoasi oman tavoitteen suunnassa. Liikuntavalmennuksesta saat apua myös arkisen toimintakyvyn parantamiseen ja esimerkiksi toimistotyöläiselle valitettavan tutun niska- ja hartiaseudun kipuiluun. Valmennukseni keskittyy kunto- ja terveysliikuntaan, ei kilpaurheiluun.

Liikumme siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Liikun usein asiakkaitteni kanssa ulkona ja luonnossa. Monesti jo oman kodin lähiympäristö tarjoaa monipuolisia liikuntapaikkoja, jotka mahdollistavat samalla luonnosta ja sen palauttavasta voimasta nauttimisen.

Mikäli tahdot tutustua kuntosaliharjoitteluun, voimme hyödyntää Järvenpään Kaakkolassa sijaitsevaa pientä, viihtyisää ja hyvinvarusteltua ohjauskuntosaliani.

Mitä liikuntavalmennuksessa tapahtuu?

Yhteistyö alkaa alkukeskustelulla, jonka tarkoituksena on tutustua sinun elämäntilanteeseen ja voimavaroihin, liikuntahistoriaan sekä tämän hetken toiveisiin ja tavoitteisiin. Halutessasi voimme tehdä kuntotestejä lähtötilanteen ja tarpeiden kartoittamiseksi.

Tämän jälkeen tapaamiset käsittävät yhdessä liikkumista sinun tavoitteiden ja toiveiden pohjalta muodostetun suunnitelman mukaisesti. Tapaamistiheys suunnitellaan yksilöllisesti, mutta tyypillisesti tapaamme 2-4 viikon välein. Väliviikoille suunnittelemme niin halutessasi liikuntasuunnitelman rutiinin luomisen tukemiseksi.

Tutustu myös elintapavalmennukseen ja ravintovalmennukseen.