Hyvinvointi elämän kokonaisuudessa.

Puhumme hyvinvoinnista ja terveydestä paljon. Silti niiden määritteleminen, saati vaaliminen, ei aina ole helppoa. Ajattelen, että kyse on moniulotteisesta kokonaisuudesta, jota ei kannata rakentaa yksityiskohtainen hienosäätö edellä vaan isoista suuntaviivoista lähtien. Usein keskitymme näkyviin, fyysiseen asioihin, mutta terveys ja hyvinvointi on paljon muutakin: Siihen liittyy niin fyysisiä, psyykkisiä kuin sosiaalisiakin ulottuvuuksia.

Hyvinvoinnissa ja terveydessä on kyse muun muassa siitä, koetko, että sinulla on fyysisesti mahdollisuus tehdä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä, siitä onko sinulla mahdollisuus ja rohkeus elää elämää, joka on omien arvojesi ja toiveittesi suuntaista. Lisäksi hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttaa se, koetko saavasi jakaa elämän sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Jokaisella ihmisellä tulisi olla mahdollisuus elää toivomansa kaltaista elämää täysillä – myös sinulla.

Hyvinvointi konkretisoituu usein kokemuksena siitä, miten jaksaa arkisia asioita. Jaksamisen ja hyvinvoinnin parantuessa on helpompi saavuttaa terveyden kannalta toivottavia asioita ja lisätä omaa arkista toimintakykyä työssä ja vapaa-ajalla.

Mikäli kaipaat apua seuraavissa asioissa, ota yhteyttä.

Vastaanotot kasvotusten tai etänä

Otan vastaan työhuoneellani Järvenpään Kaakkolassa. Tarvittaessa voimme sopia tapaamisen myös sinulle sopivampaan paikkaan lähialueille.

Ravitsemusvalmennuksessa ja elämänhallintataitojen valmennuksessa myös etäohjaukset Zoomin välityksellä ovat mahdollisia.

Yhdessä liikumme siellä missä se sinulle parhaiten sopii. Pääasiallinen toiminta-alueeni on Keski-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.