Hyvinvointivalmennus Kerava

  • Haluaisitko voida paremmin ja saada lisää jaksamista arkeen?
  • Kaipaatko apua kuormituksen tasapainottamiseen arjessa?
  • Onko sinun on vaikea löytää aikaa itsestä huolen pitämiseen?
  • Kaipaatko apua liikunnan ilon ja oman liikuntamuodon löytämisessä tai kunnon kohottamisessa?
  • Haluaisitko oppia syömään joustavasti, omaa hyvinvointia ja jaksamista vahvistaen?
  • Oletko kyllästynyt dieetteihin ja kuureihin, jotka eivät tuo hyvinvointia vaan tuntuvat nakertavan omaa jaksamista ja elämäniloa?

Jos huomasit nyökytteleväsi, on hyvinvointivalmennukseni juuri sinua varten. Koulutukseltani olen kasvatustieteen tohtori, ruokakäyttäytymiseen erikoistunut ravitsemustieteen maisteri sekä kunto- ja terveysliikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja. Tällä hetkellä kouluttaudun myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Kanssani voit siis olla varma siitä, että saat avuksi aidosti monipuolisen ja monitieteisen osaamisen.

Olen valmentanut satoja ihmisiä sekä yksityisellä sektorilla että julkisessa terveydenhuollossa.

Valmennus toimii hyvinvoinnin ja terveyden tukena, kun haluat opetella uusia, omaan arkeen sopivia elintapoja. Hyvinvointivalmennuksesta on hyötyä, kun haluat ymmärtää paremmin omaa hyvinvointiasi ja siihen vaikuttavia tekijöitä, oppia tuntemaan itsesi paremmin ja vahvistamaan omaa jaksamista ja hyvinvointia. Usein keinot ovat jo olemassa, valmennuksen tehtävä on auttaa sinua näkemään ne ja luottamaan itseesi.

Tutustu palveluihini ja minuun tarkemmin ja ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton konsultointipuhelu. Se ei velvoita sinua vielä mihinkään, vaan antaa mahdollisuuden ottaa selvää, voisinko minä olla sopiva valmentaja sinulle.