Valmentaja Jenni Harala

Kuka olen ja mikä saa silmäni loistamaan?

Olen käyttäytymistieteellisen, tarkemmin sanottuna kasvatuspsykologisen, taustan omaava liikunnan, ravitsemustieteen ja psyykkisen valmennuksen asiantuntija ja elintapaohjaaja.

Valmentajana teen töitä monenlaisten ihmisten kanssa ja nautin sekä yksilöiden että ryhmien ohjaamisesta ja valmennuksesta. Asiakkaani ovat oman elämänsä pyörteissä ohjausta kaipaavia eri ikäisiä ja monenlaisista erilaisista elämäntilanteista käsin tavoitteitaan kohti kurkottavia ihmisiä. Teen töitä monen ikäisten ihmisten kanssa eli oletpa sitten nuori opiskelija, työikäinen tai eläkeläinen, autan sinua mielelläni.

Haluan ohjata ihmisiä voimaan paremmin, pitämään huolta omasta itsestään, terveydestään ja toimintakyvystään sekä onnistumaan tavoitteissaan. Minua inspiroi suuresti ihmisten oman potentiaalin vahvistaminen asioissa, joissa he haluavat loistaa.

”Ole rohkea – suuntaa kohti tavoitteita, jotka ovat merkityksellisiä juuri sinulle! Luota itseesi, onnistut kyllä.

Omien asiakkaideni valmennuksen lisäksi työskentelen terveyslaihdutusvalmentajana ja lihavuuden hoidon kehittämiseen liittyvien tehtävien parissa HUS:n Painonhallintatalossa ja teen ravitsemukseen liittyvää tutkimusta Helsingin yliopiston Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osastolla.

Mistä nautin vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla vietän aikaa aviomieheni ja ekaluokkalaisen poikani kanssa. Aktiivinen arki kuljettaa milloin poikani harrastusten pariin, milloin mieheni huoltajaksi moottoripyöräkilpailuihin. Pidän ruoanlaitosta ja kotona ollessani minut löytääkin melko usein keittiöstä.

Minulle itselleni rakkain harrastus on juoksu. Sen lisäksi nautin pitkistä kävelyistä, kuntosaliharjoittelusta ja patikoinnista – silloin, kun aikataulut sallivat rinkan nostamisen selkään muutamaksi päiväksi.

”Luonnossa liikkuminen on minun tapani selvittää ajatuksia ja palata perusasioiden äärelle”

Koulutukseni

  • 2019–> Filosofian maisteri, Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytyminen, Helsingin yliopisto (Suuntautuminen: Ihmisen ruokakäyttäytyminen)
  • 2019 Ravitsemustieteen perusopinnot, Helsingin yliopisto
  • 2019 Liikunnanohjaaja (AMK), Haaga-Helia (Suuntautuminen: Kunto- ja terveysliikunta sekä psyykkinen valmennus)
  • 2013 Opettajan pätevyys, Helsingin yliopisto (Suuntautuminen: aikuisten opettaminen ja ohjaaminen)
  • 2012 Kasvatustieteen tohtori, Helsingin yliopisto (Suuntautuminen: Kasvatuspsykologia ja ihmisen motivaatio ja hyvinvointi)