Valmentaja Jenni Harala

Kuka olen ja mikä saa silmäni loistamaan?

Olen käyttäytymistieteellisen, tarkemmin sanottuna kasvatuspsykologisen, taustan omaava liikunnan, ravitsemustieteen ja psyykkisen valmennuksen asiantuntija ja elintapaohjaaja.

Valmentajana teen töitä monenlaisten ihmisten kanssa ja nautin sekä yksilöiden että ryhmien ohjaamisesta ja valmennuksesta. Asiakkaani ovat oman elämänsä pyörteissä ohjausta kaipaavia eri ikäisiä ja monenlaisista erilaisista elämäntilanteista käsin tavoitteitaan kohti kurkottavia ihmisiä. Teen töitä monen ikäisten ihmisten kanssa eli oletpa sitten nuori opiskelija, työikäinen tai eläkeläinen, autan sinua mielelläni.

Haluan ohjata ihmisiä voimaan paremmin, pitämään huolta omasta itsestään, terveydestään ja toimintakyvystään sekä onnistumaan tavoitteissaan. Minua inspiroi suuresti ihmisten oman potentiaalin vahvistaminen asioissa, joissa he haluavat loistaa.

”Ole rohkea – suuntaa kohti tavoitteita, jotka ovat merkityksellisiä juuri sinulle! Luota itseesi, onnistut kyllä.

Omien asiakkaideni valmennuksen lisäksi työskentelen terveyslaihdutusvalmentajana ja lihavuuden hoidon kehittämiseen liittyvien tehtävien parissa HUS:n Painonhallintatalossa.

Mistä nautin vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla vietän aikaa aviomieheni ja kolmasluokkalaisen poikani kanssa. Aktiivinen arki kuljettaa milloin poikani harrastusten pariin, milloin mieheni huoltajaksi moottoripyöräkilpailuihin. Pidän ruoanlaitosta ja kotona ollessani minut löytääkin melko usein keittiöstä.

Minulle itselleni rakkain harrastus on juoksu. Sen lisäksi nautin pitkistä kävelyistä, kuntosaliharjoittelusta ja patikoinnista – silloin, kun aikataulut sallivat rinkan nostamisen selkään muutamaksi päiväksi.

”Luonnossa liikkuminen on minun tapani selvittää ajatuksia ja palata perusasioiden äärelle”

Koulutukseni

  • 2021 Filosofian maisteri (Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytyminen) Helsingin yliopisto
  • 2019 Liikunnanohjaaja AMK, Haaga-Helia
  • 2013 Opettajan pätevyys, Helsingin yliopisto
  • 2012 Kasvatuspsykologian tohtori, Helsingin yliopisto
  • 2007 Kasvatustieteen maisteri, Helsingin yliopisto