Elämäntapamuutoksen aloittaminen

Pohditko sinä miten voisit lisätä omaa hyvinvointia ja jaksamista arjessasi, mutta elämäntapamuutoksen aloittaminen tuntuu vaikealta. Et ole yksin. Elämäntapamuutoksen aloittaminen tai uusien tapojen harjoittelu on asia, jota varmasti jokainen meistä jossakin vaiheessa omaa elämäänsä pohtii. Silti lähtökohdat ovat aina yksilölliset.

Meillä kaikilla on oma tarinamme.

  • Ehkä olet aiemmin elämässäsi harrastanut liikuntaa, mutta muut asiat ovat vieneet huomiosi ja voimavarasi viime aikoina ja kaipaat tukea liikuntakipinän sytyttämisessä. Tai ehkä olet jo fyysisesti aktiivinen, mutta kaipaat tukea jonkin erityisen tavoitteen saavuttamisessa.
  • Ehkä kaipaat apua terveellisen, mielen ja kehon hyvinvointia tukevan ruokavalion suunnittelussa ja harjoittelussa. Kuten moni muu, koet tietäväsi periaatteessa miten tämä tehdään, mutta käytännön toteutus tuntuu yllättävän hankalalta.
  • Ehkä sinun täytyy terveydentilasi vuoksi pudottaa painoa tai aiempaa tarkemmin huolehtia painonhallinnasta ja suunnittelet elämäntapamuutosta, johon kaipaat tukea.
  • Ehkä koet, että suurimmat esteet liikkumiselle ja kuntoilulle kuntoilulle sinun kohdallasi liittyvät elämänhallintaan ja psyykkisiin taitoihin kuten itseluottamukseen ja stressinhallintaan tai motivaatioon.

Olipa tilanteesi mikä tahansa, autan sinua elämäsi tärkeimmässä asiassa: omassa hyvinvoinnissasi!

Elämäntapamuutos etenee vaiheittain

Ensimmäinen askel elämäntapamuutoksessa on aina halu muuttaa ja muuttua. Tätä saattaa seurata pitkäkin pohdiskeluvaihe, johon voi liittyä innostusta, mutta myös empimistä.

Kun päätös on tehty, on edessä oleva polku aina yksilöllinen. Tärkeintä on muistaa, että polku voi olla mutkikaskin, mutta sitä ei tarvitse taivaltaa yksin. Kuuntelen sinua ja autan sinua löytämään perille.

Elämäntilanne on aina yksilöllinen. Räätälöin valmennuksen aina juuri sinun näköiseksi huomioiden elämäntilanne, tarpeet ja toiveet. Alla olevien linkkien kautta pääset kuitenkin tarkastelemaan esimerkkejä palveluista, joita voimme mukauttaa sinulle sopiviksi.

Elintapaohjaus