Ravitsemusneuvontani perustuu tutkittuun tietoon terveellisestä ravitsemuksesta ja joustavaan ajatteluun. En tee ruokavalio-ohjeita, joissa jokainen ruoanpalanen käy vaa’an kautta, sillä ne eivät kanna pitkälle.

Tavoitteeni on, että opit syömään terveellisesti, mutta rennosti ilman kalorien laskemista. Tutkimukset osoittavat, että pysyvien muutosten tekemistä tukee joustava suhtautuminen syömiseen ja tämä on juuri se, mihin ohjauksessani pyrin.

Otan vastaan Järvenpään Kaakkolassa työhuoneellani, mutta voimme halutessasi sopia tapaamisen myös kotiisi tai muuhun sopivaan paikkaan. Ohjaukset voidaan toteuttaa myös videotapaamisella.

Ravitsemusneuvonta, aloitustapaaminen

Paneudumme sinulle tutuiksi tulleisiin ruokailutottumuksiin ’arkipäiväkirjan’ ja haastattelun avulla. Käymme yhdessä läpi terveellisen ruokavalion näkökulmasta omien ruokailutottumustesi vahvuuksia ja asioita, joita voit jatkossa harjoitella. Saat käytännön neuvoja uusien, terveyttä tukevien tapojen opettelemiseen. Otan huomioon mahdolliset erityisruokavaliot.

150€ (1h aloitustapaaminen, seurantajaksopäiväkirjan analyysi, 1h ohjaustapaaminen)

Ravitsemusneuvonta, seurantatapaaminen

Aloitusjakson jälkeen uuteen ’arkipäiväkirjaan’ ja henkilökohtaisiin kokemuksiisi syventyvään haastatteluun perustuva ohjaus, jonka tavoitteena on tarkastella, mitkä uusista tavoista ovat jo juurtuneet arkipäiviisi ja mitkä asiat mahdollisesti tuntuvat haastavilta. Ohjauksen tavoite on helpottaa totuttujen tapojen muuttamista ja rakentaa pysyviä terveyttä tukevia elämäntapoja.

100€ (päiväkirjan analyysi + 1,5h ohjaustapaaminen)

Seurantatapaamisten yhteydessä voidaan hyödyntää myös erilaisia harjoitteita, joiden avulla sinun on mahdollista tutkiskella ja paremmin ymmärtää omaa syömistä ohjaavia asioita sekä muokata omia tapojasi ja tottumuksiasi.

Ohjaukseen ja valmennukseen on mahdollista yhdistää

Käynti valitsemassa ruokakaupassa

Käynnin aikana käydään läpi eri ruokaryhmiin liittyviä terveellisiä elämäntapoja tukevia valintoja. Tavoitteena on, että opit valitsemaan hyviä tuotteita monien tarjolla olevien tuotteiden joukosta sekä tulkitsemaan pakkausten tuotesisältöjä. 

Huomioithan, että..

  • Ylläolevat paketit ovat esimerkkejä, tarvittaessa räätälöimme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden, joka tukee sinun toiveita ja tavoitteita.
  • Hinnat sisältävät alv 24% ja matkakustannukset ja niihin lisätään vain ruokakulut.
  • Opiskelija- ja eläkeläiskortilla saat 10% alennuksen kaikista hinnoista.
  • Sovittu tapaaminen tulee perua viimeistään 24h ennen tapaamista. Sairaustapauksissa peruminen hyväksytään lyhyemmälläkin varoajalla, kun uusi aika sovitaan perumisen yhteydessä. Muissa tilanteissa veloitan 50% hinnasta.