Ravitsemusneuvontani perustuu tutkittuun tietoon terveellisestä ravitsemuksesta ja joustavaan ajatteluun. En tee ruokavalio-ohjeita, joissa jokainen ruoanpalanen käy vaa’an kautta, sillä ne eivät kanna pitkälle.

Tavoitteeni on, että opit syömään terveellisesti, mutta rennosti ilman kalorien laskemista. Tutkimukset osoittavat, että pysyvien muutosten tekemistä tukee joustava suhtautuminen syömiseen ja tämä on juuri se, mihin ohjauksessani pyrin.

Otan vastaan Järvenpään Kaakkolassa työhuoneellani, mutta voimme halutessasi sopia tapaamisen myös kotiisi tai muuhun sopivaan paikkaan.

Ravitsemusneuvonta, aloitustapaaminen

Paneudumme sinulle tutuiksi tulleisiin ruokailutottumuksiin ’arkipäiväkirjan’ ja haastattelun avulla. Käymme yhdessä läpi terveellisen ruokavalion perusteet ja saat käytännön neuvoja sen toteuttamiseen ja uusien, terveyttä tukevien tapojen opettelemiseen. Otan huomioon mahdolliset erityisruokavaliot.

120€ (päiväkirjan analyysi + 1,5h ohjaustapaaminen)

Ravitsemusneuvonta, seurantatapaaminen

Aloitusjakson jälkeen uuteen ’arkipäiväkirjaan’ ja henkilökohtaisiin kokemuksiisi syventyvään haastatteluun perustuva ohjaus, jonka tavoitteena on tarkastella, mitkä uusista tavoista ovat jo juurtuneet arkipäiviisi ja mitkä asiat mahdollisesti tuntuvat haastavilta. Ohjauksen tavoite on helpottaa totuttujen tapojen muuttamista ja rakentaa pysyviä terveyttä tukevia elämäntapoja.

100€ (päiväkirjan analyysi + 1,5h ohjaustapaaminen)

Seurantajakso voidaan toteuttaa myös etäohjauksella mobiilisovellusta hyödyntäen, jolloin saat minulta päivittäisen palautteen sekä koosteen ja ohjauksen seurantajakson päättyessä.

55€ (5 vrk seurantajakso)

Kohti terveellistä arkea – Ravintovalmennus (12koa)

Kohti terveellistä arkea -ravintovalmennus on 3 kuukautta kestävä syvällisempi valmennusjakso, jonka tavoitteena on askel askeleelta viedä ravitsemukseen liittyviä valintoja ja syömiskäyttäytymistä terveyttä edistävään suuntaan. Ravintovalmennuksen aikana tapaamme kolme kertaa (n. 1h/tapaaminen), käymme ruokailutottumuksiasi läpi ’arkipäiväkirjan’ avulla, saat perustietoa terveellisestä ruokavaliosta sekä käytännön työkaluja sen toteuttamiseen ja uusien tapojen opettelemiseen.

Saat käyttöösi myös maukkaita, arjen kiireisiin soveltuvia reseptejä. Otan huomioon mahdolliset erityisruokavaliot.

Lisäksi valmennus sisältää seurannan sekä yhdessä tehtäviä harjoitteita, joiden avulla sinun on mahdollista tutkiskella ja paremmin ymmärtää omaa syömistä ohjaavia asioita sekä muokata omia tapojasi ja tottumuksiasi. Valmennukseen kuuluu myös etätuki tapaamisten välillä.

275€

Ohjaukseen ja valmennukseen on mahdollista yhdistää

Käynti valitsemassa ruokakaupassa

Käynnin aikana käydään läpi eri ruokaryhmiin liittyviä terveellisiä elämäntapoja tukevia valintoja. Tavoitteena on, että opit valitsemaan hyviä tuotteita monien tarjolla olevien tuotteiden joukosta sekä tulkitsemaan pakkausten tuotesisältöjä. 

100€ (1h)

Ruoanlaitto-opastus omassa keittiössäsi

Käynnin aikana käydään läpi eri ruokaryhmiin liittyviä terveellisiä elämäntapoja tukevia valintoja ja harjoitellaan kolmen terveellisen arkiruoan valmistus. Tavoitteena on, että opit arjen kiireenkin keskellä tekemään hyviä valintoja keittiössä ja valmistamaan maukkaita ja terveellisiä aterioita.

150€ (2h)

Huomioithan, että..

  • Ylläolevat paketit ovat esimerkkejä, tarvittaessa räätälöimme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden, joka tukee sinun toiveita ja tavoitteita.
  • Hinnat sisältävät alv 24% ja matkakustannukset ja niihin lisätään vain ruokakulut.
  • Opiskelija- ja eläkeläiskortilla saat 10% alennuksen kaikista hinnoista.
  • Sovittu tapaaminen tulee perua viimeistään 24h ennen tapaamista. Sairaustapauksissa peruminen hyväksytään lyhyemmälläkin varoajalla, kun uusi aika sovitaan perumisen yhteydessä. Muissa tilanteissa veloitan 50% hinnasta.