Meillä kaikilla on oma tarinamme.

  • Ehkä olet aiemmin elämässäsi harrastanut liikuntaa, mutta muut asiat ovat vieneet huomiosi ja voimavarasi viime aikoina ja kaipaat tukea liikuntakipinän sytyttämisessä. Tai ehkä olet jo fyysisesti aktiivinen, mutta kaipaat tukea jonkin erityisen tavoitteen saavuttamisessa.
  • Ehkä kaipaat apua terveellisen, mielen ja kehon hyvinvointia tukevan ruokavalion suunnittelussa ja noudattamisessa. Kuten moni muu, koet tietäväsi periaatteessa miten tämä tehdään, mutta käytännön toteutus tuntuu yllättävän hankalalta.
  • Ehkä sinun täytyy terveydentilasi vuoksi pudottaa painoa tai aiempaa tarkemmin huolehtia painonhallinnasta ja suunnittelet elämäntapamuutosta, johon kaipaat tukea.
  • Ehkä koet, että suurimmat esteet kuntoilussa tai tavoitteellisessa urheilussa sinun kohdallasi liittyvät elämänhallintaan ja psyykkisiin taitoihin kuten motivaatioon (kyllä – sekin on taito, jonka voi oppia!), itseluottamukseen tai stressinhallintaan.

Olipa tilanteesi mikä tahansa, autan sinua mielelläni elämäsi tärkeimmässä asiassa: omassa hyvinvoinnissasi!

Elämäntilanne on aina yksilöllinen. Valmennus räätälöidään aina juuri sinun näköiseksi huomioiden elämäntilanne, tarpeet ja toiveet. Alla olevien linkkien kautta pääset kuitenkin tarkastelemaan esimerkkejä palveluista, joita voimme mukauttaa sinulle sopiviksi.

Elintapaohjaus

Elämänhallintataidot/Psyykkinen valmennus