Terveyttä ja toimintakykyä yksilöille ja yhteisöille

Terveyden ja toimintakyvyn edistäminen edellyttää elämän kokonaisuuden tarkastelua

Vaikka puhumme terveydestä ja toimintakyvystä usein, ei niiden määritteleminen, saati vaaliminen, aina ole kovin helppoa. Ajattelen, että kyse on moniulotteisesta kokonaisuudesta, jota ei kannata rakentaa yksityiskohtainen hienosäätö edellä vaan isoista suuntaviivoista lähtien. Usein keskitymme näkyviin, fyysiseen asioihin, mutta terveys ja kokonaisvaltainen toimintakyky on paljon muutakin: Siihen liittyy niin fyysisiä, psyykkisiä kuin sosiaalisiakin ulottuvuuksia.

Terveydessä ja kokonaisvaltaisessa toimintakyvyssä on siis kyse muun muassa siitä, koetko sinä, että sinulla on fyysisesti mahdollisuus tehdä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä, siitä onko sinulla mahdollisuus ja rohkeus elää elämää, joka on omien tavoitteidesi ja toiveittesi suuntaista ja koetko, että saat jakaa elämäsi sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Jokaisella ihmisellä tulisi olla mahdollisuus elää toivomansa kaltaista elämää täysillä – myös sinulla.

Terveyden ja toimintakyvyn edistäminen on sydämen asiani. Haluan auttaa juuri sinua.

Kaipaatko apua elintapamuutoksessa, ravitsemukseen liittyvissä asioissa tai ideoita, ohjausta ja tsemppiä liikunnan harrastamiseen?

Laaja-alainen osaamiseni kasvatuspsykologiassa sekä terveyden ja toimintakyvyn edistämisessä mahdollistavat ensiluokkaisen valmennuksen tarjoamisen juuri sinulle. Valmennukseni perustuu tutkittuun tietoon ja vuosien kokemukseen ohjaustyöstä. Mikäli kaipaat apua seuraavissa asioissa, ota yhteyttä.

  • Elintapamuutoksen aloittaminen
  • Elämänhallintataidot
  • Ravitsemusneuvonta, syömiskäyttäytyminen ja terveyttä edistävä ruokavalio
  • Kunto- ja terveysliikunta

Asiakkaita otan vastaan työhuoneellani Järvenpään Kaakkolassa, mutta voimme sopia tapaamisen myös esimerkiksi sinun kotiisi. Yhdessä liikumme siellä missä se sinulle parhaiten sopii. Pääasiallinen toiminta-alue on Keski-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu, mutta ota rohkeasti yhteyttä vaikka asuisit toisaalla.