Minua kiehtoo ihmisen kasvu, kehitys ja oppiminen, erityisesti hyvinvoinnin ja toimintakyvyn saralla. Haluan ohjata ihmisiä voimaan paremmin, pitämään huolta omasta itsestään, terveydestään ja toimintakyvystään sekä onnistumaan tavoitteissaan. Minua inspiroi suuresti ihmisten oman potentiaalin vahvistaminen asioissa, joissa he haluavat loistaa.

Nautin sekä yksittäisten ihmisten että ryhmien ohjaamisesta ja valmennuksesta ja minulla on ollut jo vuosien ajan ilo työskennellä monenlaisissa ohjaukseen liittyvissä tehtävissä erilaisten ihmisten parissa. Vuodet ennen yrittäjyyttä olen työskennellyt isoissa organisaatioissa ja työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen on minulle ekaluokkalaisen pojan äitinä hyvinkin tuttua.

Minulle rakkaita harrastuksia ovat juoksu, sauvakävely, kuntosaliharjoittelu ja patikointi – silloin, kun aikataulut sallivat rinkan selkään nostamisen muutamaksi päiväksi. Luonnossa liikkuminen on tapani selvittää ajatuksia ja palata perusasioiden äärelle.

Laaja-alainen osaamiseni kasvatuspsykologiassa sekä terveyden ja toimintakyvyn edistämisessä mahdollistavat ensiluokkaisen valmennuksen tarjoamisen juuri sinulle.

Koulutukseni

  • 2019–> Filosofian maisteri, Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytyminen, Helsingin yliopisto (Suuntautuminen: Ihmisen ruokakäyttäytyminen)
  • 2019 Ravitsemustieteen perusopinnot, Helsingin yliopisto
  • 2019 Liikunnanohjaaja (AMK), Haaga-Helia (Suuntautuminen: Kunto- ja terveysliikunta sekä psyykkinen valmennus)
  • 2013 Opettajan pätevyys, Helsingin yliopisto (Suuntautuminen: aikuisten opettaminen ja ohjaaminen)
  • 2012 Kasvatustieteen tohtori, Helsingin yliopisto (Suuntautuminen: Kasvatuspsykologia ja ihmisen motivaatio ja hyvinvointi)

”Ole rohkea – suuntaa kohti tavoitteita, jotka ovat merkityksellisiä juuri sinulle! Luota itseesi, onnistut kyllä.